пʼятницю, 22 березня 2024 р.

Нагородження учасників ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів та соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми»

 20 березня 2023 року в Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулось нагородження учасників ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів та соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» в номінації «Корекційно-розвиткові програми».

З вітальним словом виступили заступник директора науково-методичної роботи та міжнародного співробітництва ТОКІППО Ігор Вітенко та в.о.заступника директора з науково-педагогічної та виховної роботи Тетяна Магера й нагородили грамотами і подяками переможців ІІ етапу:

- Дипломом І ступеня – Воронюк Галину Григорівну, практичного психолога Бучацького ліцею імені Святого Йосафата;

- Дипломом ІІ ступеня - Матевощук Іванну Петрівну, практичного психолога Лановецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Лановецької міської ради;

- Дипломом ІІІ ступеня – Деркач Людмилу Львівну, практичного психолога Білобожницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

У заході взяла участь переможниця ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів та соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» в номінації «Профілактичні програми» Кравчук Галина Богданівна.

Подяками також були нагороджені:

- Понижайло Таїса Петрівна, практичний психолог Буглівського ЗЗСО І_ІІІ ст.;

- Войцещук Галина Миколаївна, соціальний педагог Буглівського ЗЗСО І_ІІІ ст.;

- Іліщук Ольга Степанівна, практичний психолого Ягільницького ОЗ загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Нагірянської сільської ради;

- Копачівська Світлана Володимирівна, практичний психолог КЗ «Великобірківський ліцей ім.С.Балея»;

- Капелусь Оксана Богданівна, соціальний педагог КЗ «Великобірківський ліцей ім.С.Балея»;

- Коритко Олена Вікторівна, практичний психолог ДНЗ №7 м. Чортків;

- Федун Людмила Петрівна, практичний психолог Гусятинського ЗДО ясла-садка «Дзвіночок»;

- Гусарук Ірина Михайлівна, практичний психолог Кременецької гімназії №2 з поглибленим вивченням іноземних мов;

- Дворецька Ольга Василівна, соціальний педагог Кременецької гімназії №2 з поглибленим вивченням іноземних мов;

- Осуховська Ірина Миколаївна, практичний психолог ТЗОШ І-ІІІ ст.№18;

- Ханенко Світлана Василівна, практичний психолог ТПШ №5;

- Процишин Вікторія-Діана Петрівна, практичний психолог ТСШ І-ІІІ ст.№17 ім.В.Вихруща.



Голова та члени журі, а також учасники мали змогу висловити свої думки та подяку за активну участь у конкурсі, професійність, творчий підхід та відкритість в організації та проведенні конкурсу. Побажали всім успіхів в професійній сфері, невпинного розвитку, натхнення й невичерпної енергії в роботі,  творчих злетів й надалі продовжувати вдосконалюватись та перемагати.



Немає коментарів:

Дописати коментар