пʼятницю, 25 березня 2022 р.

Відбулась онлайн-зустріч «ЕКСТРЕННА ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА»

 

 «ЕКСТРЕННА ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА»

онлайн-зустріч з начальником сектору психологічного забезпечення відділу соціально-гуманітарної роботи головного управління ДСНС України у Тернопільській області ОЛЬГОЮ ШЕПЕЛЬ


25 березня 2022 року в рамках онлайн-зустрічі «Психологічна підтримка» відбулась зустріч з Ольгою Шепель, начальником сектору психологічного забезпечення відділу соціально-гуманітарної роботи головного управління ДСНС України у Тернопільській області, яка висвітлила питання «Екстренна психологічна допомога»

           Ольга Шепель розкрила поняття «перша психологічна допомога» (ППД), коротко охарактеризувала основні принципи, етапи та алгоритм надання ППД внутрішньо переміщеним особам, надала інформацію про те коли, де і кому можна надавати ППД, а також поділилась своїм досвідом щодо особливостей надання ППД. Під час заняття практичні психологи і соціальні педагоги мали можливість відпрацювати практичні навички з даного питання, щоб використовувати отримані знання у своїй професійній діяльності.

Дякуємо Ользі Шепель за корисні та практичні знання, професійний досвід, співпрацю і позитивну атмосферу. До нових зустрічей!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар