вівторок, 16 серпня 2022 р.

Проведено Дискусійну панель для працівників психологічної служби області

15 серпня 2022 р. працівниками навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи організовано і проведено Дискусійну панель для працівників психологічної служби області «Організація діяльності психологічної служби у закладах освіти в 2022/2023 н.р.: виклики та можливості» (онлайн).

Робота заходу розпочалась із вітального слова Зоряни Коротюк, в.о. завідувача навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи, яка налаштувала учасників на роботу і розкрила питання «Особливості діяльності працівників психологічної служби освітніх закладів в умовах воєнного стану».

Питання «Виховання національної гідності дітей та учнівської молоді в контексті цінностей української культури» висвітлила Тетяна Магера, в.о. заступника директора інституту з науково-педагогічної та виховної роботи.

Оксана Жизномірська, канд.псих.наук, доцент кафедри педагогіки і психології та інклюзивної освіти ТОКІППО, у своїй доповіді зосередила увагу на партнерській взаємодії учасників освітнього процесу НУШ.

Про організацію та зміст роботи психолога закладу з підтримки та супроводу учасників освітнього процесу наголосила Світлана Демидась, методист навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи.


Світлана Ярмолицька, методист навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи окреслила питання щодо соціально-педагогічного супроводу та захисту прав дітей в закладі освіти соціальним педагогом.

На психологічному забезпеченні емоційного благополуччя здобувачів дошкільної освіти акцентувала увагу Надія Мерена, методист навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи.

Ольга Бучинська, практичний психолог Козлівської ЗОШ І-ІІІ ст. розкрила питання «Форми та методи роботи психолого-педагогічного супроводу з учасниками освітнього процесу».

Питання «Формування ціннісних ставлень та соціального досвіду здобувачів освіти» у своєму виступі висвітлила Світозара Хома, методист, в.о. завідувача Центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти.

Під час заходу усі учасники були відкритими до сприйняття інформації, про що свідчать їхні відгуки про актуальність і корисність такої зустрічі:

Висловлюємо щиру вдячність усім колегам та учасникам заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар