четвер, 30 травня 2024 р.

Професійний діалог для працівників психологічної служби «Інформаційно-психологічний вплив на особистість під час війни»

 29 травня 2024 р. проведено професійний діалог для працівників психологічної служби  «Інформаційно-психологічний вплив на особистість під час війни».

Роботу діалогу розпочато вітальним словом Тетяни Магери, методиста, в.о.заступника директора з науково-педагогічної та виховної роботи ТОКІППО.

Оксана Жизномірська, доцент кафедри педагогіки і психології та інклюзивної освіти, кандидат психологічних наук ТОКІППО висвітлила питання емоційної стійкості особистості як однієї з детермінант ефективної професійної діяльності в освітньому просторі.

Зоряна Коротюк, методист, в. о. завідувача навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи ТОКІППО, зосередила увагу на питанні формування безпечного інформаційного простору закладу освіти в умовах війни.

Надія Мерена, методист навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи ТОКІППО, розкрила питання маніпуляції свідомістю в сучасному інформаційному просторі.

Оксана Городецька, доцент кафедри менеджменту та методології освіти ТОКІППО, кандидат педагогічних наук, акцентувала увагу на питанні медіагігієни як засобу підтримки психологічного здоров’я особистості.

Ольга Добровольська, практичний психолог, Збаразького ліцею №3 ім.Т.Михальського, презентувала досвід роботи «Вплив воєнних дій в Україні на психічне здоровя людини».

Під час заходу учасники відзначили актуальність і корисність таких зустрічей, обговорили можливості подальшої діяльності з даного питання.

Дякую усім доповідачам, організаторам, учасникам за активність, професійне спілкування і позитивну атмосферу!

Немає коментарів:

Дописати коментар