пʼятницю, 15 травня 2020 р.

УВАГА! Розроблені дистанційні уроки з біології про COVID-19 для 6-10 класів (можна використати для позакласних занять)


ЮНІСЕФ та ГО «Смарт освіта» за підтримки Міністерства освіти і науки в Україні розробили дистанційні уроки з біології про COVID-19 для 6-10 класів. 
Урок знайомить учнів зі шляхами передачі інфекції, дає практичні поради, як діяти під час нового коронавірусу та як вберегти себе. 

Урок рекомендований до використання вчителями біології. Проте матеріали можуть бути використані також для проведення позакласних занять класними керівниками, психологами, педагогами-організаторами, а також можуть бути рекомендовані учням для самостійного вивченняДля виконання практичних завдань можна залучати батьків.
Розроблено чотири версії уроків для учнів 6-8-х та 9-10-х класів (для проведення уроку через відеозв’язок і без відеозв’язку).
Інформація для учнів подається відповідно до засвоєного до цього часу матеріалу на уроках біології.
Кожен урок містить методичні рекомендації для вчителя біології, а також навчальні матеріали для учнів – ілюстрації з поясненнями, інтерактивні вправи, тести, навчальне відео.
Більше можна дізнатися тут.

Після проведення уроку залишити свій відгук про розробку можна тут. Вчителі, які провели урок та заповнили форму зворотного зв'язку отримають сертифікат від ЮНІСЕФ.

З повагою, Команда онлайн-платформи «Центр Знань»



Немає коментарів:

Дописати коментар