понеділок, 20 грудня 2021 р.

Участь методистів НМЦПССР у роботі «Студії соціальної просвіти. Психологія порозуміння» (networking)»

 

15 – 16 грудня 2021р. працівники Центру психологічної служби і соціальної роботи брали онлайн участь в роботі «Студії соціальної просвіти. Психологія порозуміння» (networking)», яку організували Тернопільський обласний центр комплексної реабілітації, Психологічна служба Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Незалежна асоціація психологів.

В рамках студії був проведений семінар/вебінар «Превенція емоційного насилля: програми та техніки роботи у практиці психолога» (15.12) і тренінг «Активне вислуховування та техніки мотиваційного інтерв'ю у програмах превенції емоційного насилля» (16.12). Під час заходу, тренер Катерина Бояршинова (практичний психолог, психотерапевт, президент Незалежної асоціації психологів (ІАР), член Всесвітньої Федерації ментального здоров’я WFMH (USA), ознайомила учасників із поняттям «емоційне насилля», його різновидами, розкрила чинники та особистісні передумови його виникнення, зосередила увагу на програмах та техніках роботи з емоційним насиллям та його попередження, поділилась досвідом роботи щодо особливостей проведення мотиваційного інтерв’ю з постраждалими від емоційного насилля.


Інформація вебінару була доступною, змістовною та корисною для практичного використання у роботі працівниками психологічної служби.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар