четвер, 17 вересня 2020 р.

Онлайн-засідання обласної методичної студії для методистів психологічної служби області

Час — сьогодні найнеобхідніший ресурс у організації професійної діяльності та для досягнення життєвого успіху. Застосування спеціальних прийомів і методів, які мають загальну назву «тайм-менеджмент»у перекладі з англійської мови як «управління часом» активно обговорювалися 17 вересня 2020 р. на онлайн-засіданні обласної методичної студії для методистів, які координують діяльність психологічної служби в районі, місті та ОТГ на тему
«Тайм-менеджмент діяльності психологічної служби в умовах реформування освіти».
Надія Бабовал викладач кафедри менеджменту і методології освіти, кандидат економічних наук розкрила питання «Тайм-менеджмент – технологія підвищення ефективності використання часу». Тему «Алгоритм ефективної організації власної діяльності у часі» висвітлила Зоряна Коротюк методист, в.о. завідувача навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи.
Цікавим, конструктивним та змістовним був виступ «Мистецтво управління часом як інструмент особистісного росту» Надії Мерени практичного психолога навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи .
Під час проведення онлайн-заходу учасники активно спілкувалися у чаті, а також відзначили актуальність і корисність таких зустрічей.
 За підсумками роботи були вироблені рекомендації.

Немає коментарів:

Дописати коментар